Na maanden mixen, roeren, ruiken, gieten en testen is het zover. Vanaf nu is de Refill Collectie verkrijgbaar: theelichtjes gemaakt met onze vertrouwde natuurlijke ingrediënten sojawas, de beste oliën en een lontje van biologisch katoen. Deze geur theelichtjes zijn perfect om je Apotheek potje of Houtcollectie glas opnieuw te gebruiken!

6 Theelichtjes
6 Theelichtjes
Theelichtjes gemaakt van 100% sojawas, oliën op natuurlijke basis en een lontje van katoen. Brandtips:
  • Kaars volledig laten smelten zodat het glas gevuld wordt.
  • Knip de lont tot 4mm vóór elke branding.
  • Brand de kaars niet langer dan 4 uur per keer.
  • Verplaats de kaars niet tijdens het branden.
  • Hou de lont in het midden van de kaars.
Aantal: 6 theelichtjes Brandtijd: ~5 uur per theelichtje Branduren: ~30 uur in totaal
11,00 Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Geurkaarsen Cadeauset Brandt kaarsen
Geurkaarsen cadeauset
Geurkaarsen cadeauset met een Apotheek sojakaars naar keuze en een pakje van 6 ecologische theelichtjes. Inhoud: 1 Apotheek kaars + 6 theelichtjes Brandtijd: 20-25 uur voor de kaars + ~5 uur per theelichtje Branduren: ~55 uur in totaal Brandtips:
  • Knip de lont tot 4mm vóór elke branding.
  • Zet kaars op een brandbestendige ondergrond.
  • Brand de kaars niet langer dan 4 uur per keer.
  • Hou de lont in het midden van de kaars.
  • Pas op: het glas kan heet zijn.
25,50 Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Geur theelichtjes

De geur theelichtjes zijn verkrijgbaar in alle geuren uit de Apotheek collectie en Houtcollectie. Zo kan je zelf naar hartenlust elke geur in elk gewenst potje branden. Zoals al onze kaarsen zorgen deze theelichtjes voor een subtiele, natuurgetrouwe geur.

Geur Theelichtjes zonder cup

Traditionele theelichtjes worden vaak gemaakt van paraffine en worden gegoten in een aluminium cup. Bij onze eco-theelichtjes is dit niet het geval. Wij maken alle theelichtjes zonder cup en gebruiken uitsluitend sojawas. Daardoor zijn onze theelichtjes duurzamer en branden ze schoner.

Geur theelichtjes

Kleine kaarsjes

Onze theelichtjes zijn eigenlijk kleine kaarsjes, met een diameter van ongeveer 3,8 cm en een hoogte van 2,4 cm. De theelichtjes branden zo’n 5-6 uur. Wil je graag deze kleine kaarsjes kopen om cadeau te doen of je favoriete geurkaarsen opnieuw te branden? Shop ze hier!

Geurkaarsen cadeauset

Naast onze Samplesets hebben we nu ook een nieuwe geurkaarsen cadeauset. Deze kaarsen set bestaat uit een Apotheek sojakaars naar keuze en een pakje van 6 ecologische theelichtjes. Is de grote kaars op? Was dan het potje af met warm water en zeep, haal het lontvoetje eruit en brandt er nu het theelichtje in!